Onze Partners 

 

De Vpe is de overkoepelende organisatie van pinkster gementeen waar de EGLisse bij aan gesloten is. Die zich ervoor inzet om met elkaar het goede nieuws van verlossing door Jezus Christus aan alle mensen bekend te maken door woord en daad onder de leiding en vanuit de kracht van de Heilige Geest.


 

Teen Challenge wil jonge mensen bekend maken met Jezus en hen helpen Hem te volgen. Dit doen we door middel van Christelijke hulpverlening o.a. verslavingszorg, jongerenwerk en evenementen. Eglisse werkt samen met Teenchallenge onder de jongeren van Lisse.


 

The Gate is een jongerenwerk in Lisse met verschillende activiteiten speciaal voor jongelui tussen de 14 en 18 jaar. The gate is gehuisd binnen de muren van de EGLisse en verwelkomen elk weekend jongeren van verschillende leeftijden en afkomsten, in samenwerking met Teenchallenge. 


 

Evangelisch Centrum Europoort  in Rotterdam is een zelfstandige christelijke pinkstergemeente met een eigentijds karakter. Zij willen een gemeenschap zijn waar Jezus centraal staat in alles wat wij denken, zeggen en doen. EGLisse is nauw verbonden met de ECE. 


 

De visie van t'Kruispunt is om een gemeente te zijn die in en rondom Rijnsburg groeit in een hartstochtelijke liefde voor Jezus. Om de mensen in Rijnsburg bekend te maken met Gods liefde en hart voor hen en zijn Naam bekend te maken. Samen met de EGLisse  en andere regio gemeenten zijn wij op een missie om de bollenstreek te winnen voor Jezus.


 

Wij willen als Evangelie Gemeente Hillegom op een eigentijdse en sprankelende manier als kerk vorm geven aan het geloof in God, de Schepper van hemel en aarde. Wij staan midden in de maatschappij en zijn er voor iedereen.  EGHillegom is een dochter-kerk van de EGLisse en is  in 2010 zelfstandig geworden.