Timotheüs POWERRR-training

Timotheus.PNG

Ben je jong (15-35) en wil je Jezus volgen? Dan is deze POWERRR TRAINING voor jou!

Jezus deed ons voor hoe het (extreem) normale leven van een christen eruit hoort te zien. Dat ging niet over naar de kerk gaan, maar om gerechtigheid, liefde, blijdschap en bovennatuurlijke kracht. En dat willen we meemaken, toch? En het liefst midden in de wereld.

Daarom hebben we deze speciale training. Een supergaaf team staat klaar om samen met jou het avontuur aan te gaan.

We gaan op zoek naar Gods droom voor jouw leven. Samen gaan we leren samenwerken met de Heilige Geest. Niet alleen uit een (gaaf) boekje, maar ook in de praktijk. Lekker ontspannen oefenen, fouten maken en lachen.

Losse modules van 5 maandagavonden.
Start- en infoavond: 14 januari 2019 19:45 uur
De Poort, Jozef Israëlstraat 11 Lisse.

Opgenven: Stuur een mail aan Jaap@eglisse.nl