Timotheüs POWERRR-training

Timotheus.PNG

Ben je jong (15-35) en wil je Jezus volgen? Dan is deze POWERRR TRAINING voor jou!

Jezus deed ons voor hoe het (extreem) normale leven van een christen eruit hoort te zien. Dat ging niet over naar de kerk gaan, maar om gerechtigheid, liefde, blijdschap en bovennatuurlijke kracht. En dat willen we meemaken, toch? En het liefst midden in de wereld.

Daarom hebben we deze speciale training. Een supergaaf team staat klaar om samen met jou het avontuur aan te gaan.

We gaan op zoek naar Gods droom voor jouw leven. Samen gaan we leren samenwerken met de Heilige Geest. Niet alleen uit een (gaaf) boekje, maar ook in de praktijk. Lekker ontspannen oefenen, fouten maken en lachen.

Losse modules van 5 maandagavonden.
Start- en infoavond: 14 januari 2019 19:45 uur
De Poort, Jozef Israëlstraat 11 Lisse.

Opgenven: Stuur een mail aan Jaap@eglisse.nl

Gebedsweek voor de eenheid

RvK_Lisse.jpg

Gebedsweek voor de eenheid De Raad van Kerken Lisse begint ook dit jaar weer met een Gebedsweek. De openingsdienst is op zondag 20 januari om 19.00 u in het gebouw van Evangeliegemeente “De Poort”, Jozef Israëlsstraat 11. Deze gebedsdienst wordt gezamenlijk geleid door voorgangers van de deelnemende kerken van de Raad van Kerken Lisse. Het thema is “Recht voor ogen”. Speciaal voor deze gelegenheid is een oecumenisch koor gevormd. Zij hebben de afgelopen maanden een aantal Taizé-liederen ingestudeerd, waardoor de samenzang een prachtige verdieping zal krijgen. Na de dienst is er koffie en gelegenheid tot ontmoeting en een goed gesprek. Het thema “Recht voor ogen” wordt voortgezet in de daarop volgende gebedsdiensten: maandag 21 januari 19.30 u in de Samenwerkingsgemeente, Veldhorststraat 48. dinsdag 22 januari 19.30 u. in de Pauluskerk, Ruishornlaan 33. woensdag 23 januari 19.30 u. in de St. Agathakerk, Heereweg 273. donderdag 24 januari 19.30 u. in de Gereformeerde Kerk, Heereweg 105. vrijdag 25 januari 19.30 u. in de Grote Kerk, Heereweg 250. zaterdag 26 januari 19.30 u. in dorpshuis de Meerkoet, Krabbescheerstraat 1 Lisserbroek. U bent van harte welkom, en geniet van de gelegenheid om in verschillende kerken met verschillende mensen nader tot elkaar en tot God te komen. Opdat de wereld weet hoe ook God één is en zijn liefde aanstuurt tot barmhartigheid, gerechtigheid en eenheid.

Gemeenteweekend 2017

Op 27, 28 en 29 oktober was er een gemeente weekend.
De gemeenteleden hebben op een ontspannen manier met open oren en open ogen dit weekend mogen beleven. Op een ontspannen manier hebben de gemeenteleden kennis met elkaar kunnen maken. 

Herman Boon zorgde op een grappige manier voor de serieuze zaken in dit weekend. Voor de kinderen was er ontspanning en de ouderen werden in verschillende spellen getest op hun bijbel kennis.

gemeente2.jpg

Hoeveel spreekwoorden herkent u?

Poelpolder Park Event 2017

Het Poelpolder Park Event 2016 is een mooi evenement geweest...

Op 11 september 2016 hebben we in het Mondriaanpark  het PoelPolder Park Event gehouden . Met veel muziek en zang, gebeurtenissen in mensen hun leven, waar ze over verteld hebben. Een boodschap met toepassing.... zo goed als iedereen die aanwezig was deed mee, we hebben van velen van u positieve reacties gekregen. Dank voor uw aanwezigheid en enthousiasme!

Er was gratis koffie, thee en frisdrank  met allerlei gebak door de mensen zelf gebakken. Er was voor de kinderen weer een springkussen.

Er was gelegenheid voor gesprek en gebed voor genezing en voor elke andere nood / verlangen.

 In 2017 zal het PoelPolder Park Event weer in september plaatsvinden, U bent van harte welkom.