Gemeenteweekend 2017

Op 27, 28 en 29 oktober was er een gemeente weekend.
De gemeenteleden hebben op een ontspannen manier met open oren en open ogen dit weekend mogen beleven. Op een ontspannen manier hebben de gemeenteleden kennis met elkaar kunnen maken. 

Herman Boon zorgde op een grappige manier voor de serieuze zaken in dit weekend. Voor de kinderen was er ontspanning en de ouderen werden in verschillende spellen getest op hun bijbel kennis.

gemeente2.jpg

Hoeveel spreekwoorden herkent u?

Poelpolder Park Event 2017

Het Poelpolder Park Event 2016 is een mooi evenement geweest...

Op 11 september 2016 hebben we in het Mondriaanpark  het PoelPolder Park Event gehouden . Met veel muziek en zang, gebeurtenissen in mensen hun leven, waar ze over verteld hebben. Een boodschap met toepassing.... zo goed als iedereen die aanwezig was deed mee, we hebben van velen van u positieve reacties gekregen. Dank voor uw aanwezigheid en enthousiasme!

Er was gratis koffie, thee en frisdrank  met allerlei gebak door de mensen zelf gebakken. Er was voor de kinderen weer een springkussen.

Er was gelegenheid voor gesprek en gebed voor genezing en voor elke andere nood / verlangen.

 In 2017 zal het PoelPolder Park Event weer in september plaatsvinden, U bent van harte welkom.

Kledingbeurs

IMG_1375.JPG

Een keer per jaar wordt er in de Poort een kledingbeurs gehouden. Goede gedragen kleding, schoenen, sieraden en zelfs kinderspeelgoed wordt dan te koop aangeboden voor kleine prijsjes van 1 tot 5 euro. De opbrengst van deze beurs wordt besteed aan goede doelen.

Op een maandag en een dinsdag kunnen de spullen worden ingebracht en op woensdag worden de spullen verkocht van 8.30 uur tot 16.00 uur.

De overgebleven kleding wordt ook weer goed besteed in de Oekraïne.