Het leidersteam van de Evangelie gemeente Lisse bestaat uit een hechte groep mensen die passie hebben voor Jezus en Zijn plannen voor jou, zijn plannen voor Lisse en omstreken, zijn plannen voor Nederland en zijn plannen voor de wereld.


Oudstenteam

Jaap en Corrie Spaargaren

Jaap en Corrie zijn de voorgangers van de gemeente. Hun verlangen is om mensen tot bloei te brengen, zodat door hen de hemel deze aarde zal raken. Jaap en Corrie hebben drie kinderen en vier kleinkinderen.

Arjan en Annemieke Hulsbergen

Arjan en Annemieke zijn motivators en trainers. Hun enthousiasme is aanstekelijk. Ze dagen mensen uit om het beste uit hun leven te halen en leven dat ook voor. Ze reizen regelmatig naar Nepal om dit land te helpen. Arjan en Annemieke  hebben twee kinderen.

Hans en Nel Scholte

Hans en Nel  zijn echte 'mensen-mensen' Hans leidt  het gebedswerk in de gemeente en Nel geeft leiding aan ons pastorale team. Ze zijn echt een vader en moeder in de gemeente. Hans en Nel hebben drie kinderen en acht kleinkinderen.

Ben en Carole van der kolk

Ben en Carole hebben oog voor mensen en doen hun best om het 'familie-zijn' in de gemeente gestalte te geven. Het zijn goede planners en organisatoren, gericht op Gods voorziening voor mensen. Ben en Carole hebben vier kinderen en vijf kleinkinderen.

Diakenen team

AngeliqueEricWeb.jpg

 

 

Eric en Angelique Noordermeer

Eric is chauffeur in het dagelijks leven en heeft als hobby muziek, hij bespeelt in de Fanfare de Sousafoon, zo’n grote tuba. In de gemeente helpt hij op allerlei plaatsen mee met herstel- en onderhoudswerkzaamheden. Angelique draait mee als diaken in ons team, ze is een gepassioneerde vrouw met geestelijk inzicht en een groot hart. Ze vertegenwoordigd het leiderschap in de kinderdiensten. Eric en Angelique hebben drie kinderen.

Bert en Marina Strikkers

Bert en Marina zijn strijders die opkomen voor het recht van mensen. Ze gaan de confrontatie niet uit de weg als het gaat om onrecht wat mensen wordt aangedaan. Bert heeft bijzondere bestuurlijke kwaliteiten en investeert in relaties. Bert en Marina hebben twee kinderen.