Back to All Events

Kerstavond op het plein!

Deze Kerstavond zullen we niet in ons gebouw zijn, maar buiten op het schoolplein naast ons gebouw. We willen samen met jullie Kerstliederen zingen en genieten van warme chocolade melk en andere warme of koude dranken.

vuurkorven fakkels en lampions zullen het plein in een gezellig licht zetten en warmte bieden voor koude handen. Cees zal nog kort iets vertellen over Kerst.

Morgenochtend om 10.00 uur zullen we in ons gebouw een gezellige familiekerstviering hebben, waarin er een bijdrage is van diverse mensen en de figuren van de Poppenkast zullen na vier weken tot de ontknoping van het verhaal komen.

maar eerst genieten van deze avond op het plein.......                                                           

 

Earlier Event: December 18
Samenkomst Spreker: Jaap Spaargaren